ΑΕΚ: Ο Μπρινιόλι και ο... επόμενος!

ΑΕΚ: Ο Μπρινιόλι και ο... επόμενος!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ προχωράει ακόμα μια λύση για το τέρμα με τον Θωμά Στρακόσα να παραμένει σε περίοπτη θέση, αλλά να μην είναι ο μόνος...

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Δεδομένη είναι για την ΑΕΚ η απόκτηση δύο γκολκίπερ, κάτι που πιστοποιήθηκε έπειτα από το κόψιμο των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Όπως έχετε διαβάσει, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πλησιάζει ώστε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, μένοντας και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό από την 1η Ιουλίου.

Ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση και να ενταχθεί στην προετοιμασία της στην Ολλανδία, τη στιγμή που στην ΑΕΚ δουλεύουν και τη δεύτερη περίπτωση για το τέρμα.

Σε προτεραιότητα το θέμα Στρακόσα

Σε περίοπτη θέση παραμένει ο Θωμάς Στρακόσα. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να τελειώσει την υπόθεση του 29χρονου Αλβανού διεθνή τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Η Ένωση βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα, όπως είναι γνωστό, σε επαφές μαζί του και είναι κοντά με τον παίκτη, ο οποίος βέβαια εξακολουθεί να αναζητά και πρόταση στο εξωτερικό.

Η περίπτωση του Λεντέσμα της Κάντιθ

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν κι άλλες λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Στρακόσα, κάτι που συμβαίνει άλλωστε και για όλες τις θέσεις που αναζητείται ενίσχυση. Για παράδειγμα έχει υπάρξει η επαφή με τον Βασίλη Μπάρκα, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός ως εναλλακτική.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Gazzetta, η ΑΕΚ έχει τσεκάρει την περίπτωση του Ιταλοαργεντινού τερματοφύλακα της Κάντιθ, Κόναν Λεντέσμα, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε είχε 34 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα στη La Liga.

Ο 31χρονος γκολκίπερ (1,86μ. στο ύψος) ψάχνεται να αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό της Κάντιθ. Ο Λεντέσμα ανήκει στην ισπανική ομάδα από το 2021 όταν και είχε αποκτηθεί από τη Ροσάριο Σεντράλ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα