Καραπαπάς στον Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό»

Καραπαπάς στον Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό»

Ο Καραπαπάς

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εξέφρασε τις ενστάσεις του για το πώς λειτούργησε η ΕΠΟ στα του τελικού του Conference.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ ο Κώστας Καραπαπάς είχε διάλογο με τον Ιάκωβο Φιλιππούση ενώ ο Εκτελεστικός Διευθυντής παρουσίαζε τα πεπραγμένα επί των οικονομικών. Στη συζήτηση που υπήρξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός - που ζήτησε να πληροφορηθεί για το πόσο κόστισε η παρουσίαση η οποία έγινε - ανέφερε σχετικά προς το στέλεχος της ΕΠΟ: «Δεν ανατέθηκε ο τελικός στην ΕΠΟ. Το τι Ελλάδα είσαι το είδαμε στον τελικό».

Σε άλλο σημείο ο Καραπαπάς αμφισβήτησε πώς η κ. Σαμούρα ήξερε τον Φιλιππούση: «Και που σε ήξερε κύριε Φιλιππούση η κυρία Σαμούρα; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα». Ο Φιλιππούσης από την πλευρά του παρουσίασε την οπτική του.

Σε άλλη στιγμή όταν σε παρουσίαση ο Φιλιππούσης είπε απολογιστικά ότι η ΕΠΟ πήρε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (Super Cup και Conference) ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον διέκοψε ξανά: «Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον Ολυμπιακό απ' ευθείας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα