Aλόνσο στη προπόνηση του Παναθηναϊκού: «Παλέψτε για τα αδέλφια σας»

Aλόνσο στη προπόνηση του Παναθηναϊκού: «Παλέψτε για τα αδέλφια σας»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προσπάθησε να πωρώσει τους παίκτες του κατά την διάρκεια πολύ απαιτητικών 5vs5 παιχνιδιών σε μικρό χώρο. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ένας πολύ παθιασμένος άνθρωπος και προπονητής.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού προσπαθεί αυτή την καλή ''τρέλα'' για το άθλημα να την περάσει και στους ποδοσφαιριστές του και για αυτό σε κάθε προπόνηση μέσα από τις οδηγίες τις δικές του και των βοηθών του, δημιουργεί ένα πολύ ανταγωνιστικό κλίμα που παραπέμπει σε επίσημο παιχνίδι.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Στη σημερινή προπόνηση η οποία ολοκληρώθηκε με δυνατό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, για περίπου τριανταπέντε λεπτά oι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν διπλό 5vs5 σε έναν πολύ μικρό αγωνιστικό χώρο, περίπου 15Χ15. Παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση, με συνεχόμενες καταστάσεις τρανζίσιον από άμυνα σε επίθεση και επίθεση σε άμυνα.

Καθόλη την διάρκειά της άσκησης, ο Αλόνσο ζητούσε συνέχεια πάθος, ένταση, σουτ ενώ σε κάποια στιγμή φώναξε ''παλέψτε για τα αδέλφια σας, δώστε τα όλα''. Ο Λατινοαμερικανός τεχνικός θεωρεί την μαχητική νοοτροπία των συνόλων του ως πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία.

Νικήτρια ήταν η ομάδα των Ζέκα, Γεντβάι, Βιλένα, Τζούρισιτς.

*Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο, που θα πραγματοποιηθεί το αυριανό(19:00) φιλικό κόντρα στην Ένσταλ, έπειτα από εντολή του Αλόνσο.

*Ο Μπράουν έκανε αποφόρτιση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα