Αστέρας Τρίπολης: Μουνάφο τέλος, προτάθηκε ο Τζανδάρης

Μουνάφο

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο, δεν βρέθηκε την πρώτη του Αστέρα, δεν έκανε δεχτή την πρόταση της ομάδας και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta προτάθηκε ο Τζανδάρης στους Αρκάδες.

Τα μεταγραφικά στον Αστέρα Τρίπολης... τρέχουν. Οι κιτρινομπλέ εδώ και 1,5 είχαν προτείνει μονοετές συμβόλαιο στον Μουνάφο, ο οποίος εν τέλει δεν δέχτηκε αυτήν την προοπτική, από τη στιγμή που δεν έδωσε το παρών και στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα πληροφορίες του Gazzetta, θέλουν τον Φάνη Τζανδάρη να έχει προταθεί ως έξτρα λύση για τον άξονα. Η περίπτωση του Μούμο φαίνεται ότι θα προχωρήσει με τον Ισπανό να έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση της ομάδας της Τρίπολης.

Όσον αφορά στον Τέγιαν που θα καλύψει το κενό του Μιριτέλο στην επίθεση, ο Ολλανδός είναι στην Ελλάδα, περνάει από εξετάσεις και αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη επίσημη κίνηση των Αρκάδων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα