Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν υπάρχει συμφωνία Ελ Καμπί με Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τους Τούρκους

Newsroom
«Καμία συμφωνία Φενέρμπαχτσε με Ελ Καμπί»

bet365

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει πετύχει ακόμη κάποια συμφωνία με τον Ελ Κααμπί.

Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου θέλησε να βάλει στη σωστή του διάσταση το θέμα του Ελ Καμπί, μετά το πρωινό δημοσίευμα που υπήρξε στην Γαλλία ότι ο Μαροκινός σέντερ φορ βρίσκεται πολύ κοντά στην Φενέρμπαχτσε.

Εκείνος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X εξήγησε πως η τουρκική ομάδα δεν έχει φτάσει σε καμία συμφωνία με τον παίκτη και ανέφερε ότι απλώς προτάθηκε από τον μάνατζερ του σε ομάδες από την αραβική χερσόνησο και στην Φενέρμπαχτσε, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, μετά την αποχώρηση του Μπατσουαγί.

Συνεχίζοντας τόνισε πως αν το τουρκικό κλαμπ αποφασίσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει απλώς να τα βρει με τον παίκτη, αφού το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει εκπνεύσει, κάτι που δεν είναι απόλυτα σωστό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, που σημείωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το φετινό καλοκαίρι, η οποία συμπεριλαμβάνει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Αν αυτή ενεργοποιηθεί από τους «ερυθρολεύκους», θα τεθεί σε ισχύ μία πολύ μικρή ρήτρα, την οποία θα μπορεί να καλύψει όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει.

Πρόσφατα ο Ολυμπιακός κατέθεσε μία πολύ μεγάλη πρόταση ανανέωσης στον 31χρονο Μαροκινό φορ, αλλά δεν υπήρξε απάντηση από εκείνον μέχρι στιγμής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα