Αστέρας Τρίπολης: Μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ο Τζίμας και υπογράφει τριετές συμβόλαιο

τζίμας

bet365

Ο Παναγιώτης Τζίμας, επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Τη στιγμή που τρέχουν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα στον Αστέρα Τρίπολης, προ των πυλών είναι και μια επιστροφή ακόμα. Μετά τον Τριανταφυλλόπουλο, ο Παναγιώτης Τζίμας, αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Αστέρα ξανά.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, άφησε την Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ έχοντας 17 ματς με 1 γκολ, ενώ προέρχεται και από την Ακαδημία της ομάδας όπου με την Κ19 κατέγραψε 21 γκολ σε 54 ματς.

Με τον ΠΑΟΚ Β μέτρησε 30 ματς και 7 γκολ ενώ η σεζόν που μας πέρασε τον βρήκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 24 αγώνες πετυχαίνοντας μάλιστα 3 γκολ και 1 ασίστ.

Πλέον, μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους κιτρινομπλέ αποτελώντας μια επιπλέον λύση στα φτερά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα