Ατρόμητος: Ενδιαφέρον για Κίνι

Ατρόμητος: Ενδιαφέρον για Κίνι

Μάκης Σταθάτος
quni_eurokinisi.jpg

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Ατρόμητος «παλεύει» την περίπτωση του πρώην δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, Κίνι.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου βρίσκεται ο Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουίθ, γνωστός ως Κίνι, για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας του club.

Η ομάδα του Περιστερίου κινείται λοιπόν για τον Ισπανό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που πανηγύρισε με τη φανέλα του την κατάκτηση του Conference League, αναγνωρίζοντας όμως πως πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση λόγω του κασέ του αλλά και των «μνηστήρων» που υπάρχουν.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν κάνει τις πρώτες επαφές αλλά η υπόθεση είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Πάντως ο 34χρονος μπακ βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του Πάμπλο Γκαρσία για την συγκεκριμένη θέση, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Γεννήθηκε στην Κόρδοβα και σε μικρή ηλικία αγωνίστηκε στις Σένεκα, Αντεκέρα και Λουθένα, ενώ τη διετία 2012-2014 πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Καστίγια. Το 2014 υπέγραψε στη Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία σε τρεις σεζόν αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια. Από το 2017 μέχρι και το 2023 έπαιξε στη Γρανάδα, με συνολικό απολογισμό 142 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 104 αγώνες στη La Liga.

Τη σεζόν 2022/23 είχε 31 συμμετοχές και βοήθησε τη Γρανάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και να επανέλθει στη La Liga. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού «μέτρησε» 11 συμμετοχές με δυο γκολ.

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος έχει ήδη πάρει τους επιθετικούς Φαν Βέερτ, Καρλίτος, τους γκολκίπερ Κοσέλεφ, Χουτεσιώτη, όπως και τον νεαρό Καλοσκάμη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα