«Η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει την πρότασή της για τον Κοτάρσκι»

«Η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει την πρότασή της για τον Κοτάρσκι»

Newsroom
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ

bet365

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως η Τζένοα δεν έχει... εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και ότι θα «παλέψει» για την απόκτησή του.

Σε πρώτο πλάνο για τη Τζένοα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, καθώς στην Ιταλία υπάρχουν καθημερινές αναφορές για το ενδιαφέρον της προς τον Κροάτη πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός γκολκίπερ χαρακτηρίζεται ως ο Νο1 στόχος του club ώστε να αντικαταστήσει τον Γιόζεπ Μαρτίνεθ που αναμένεται να συνεχίσει στην Ιντερ και ναι μεν τα εκεί ρεπορτάζ στέκονται στο ότι ο Δικέφαλος απέρριψε την πρώτη πρόταση της ομάδας από τη Serie A (σ.σ. ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ), υπογραμμίζουν πως η Τζένοα δεν έχει «εγκαταλείψει» την περίπτωσή του.

«Οι συζητήσεις πρόκειται να συνεχιστούν καθώς η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει κι άλλο το ποσό, προκειμένου να φτάσει κοντά στα 9 εκατομμύρια που ζητούν οι πρωταθλητές Ελλάδος», σχολιάζουν σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα