Ατρόμητος: Ξεκίνημα με εργομετρικά και από 2 Ιουλίου προπονήσεις

Ατρόμητος: Ξεκίνημα με εργομετρικά και από 2 Ιουλίου προπονήσεις

Newsroom
Ατρόμητος

bet365

Με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησε η φετινή προετοιμασία στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να αρχίζουν στις 2 Ιουλίου και τις προπονήσεις.

Όσο φτάνουμε στο τέλος του Ιουνίου, τόσο η μία μετά την άλλη οι ομάδες μας αρχίζουν την προετοιμασία τους. Ο Ατρόμητος είναι μία από αυτές με τους «κυανόλευκους» να ξεκινούν με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 2 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ομάδα του Περιστερίου αναφέρει τα εξής: «Σε ρυθμούς 2024/25 κινείται πλέον ο Ατρόμητος, καθώς οι παίκτες έχουν αρχίσει ήδη τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που ήδη κινούνται σε ρυθμούς 2024/25, διότι έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους και βρίσκονται σε διαδικασία των ιατρικών και των υπόλοιπων απαραίτητων εξετάσεων για την έναρξη της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη και την Τετάρτη, χωρισμένοι σε γκρουπ οι παίκτες της ομάδας μας πέρασαν από ιατρικές και αιμοτολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο στο Περιστέρι ενώ την Πέμπτη και σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα ισοκινητικά τεστ στο Μαζαράκη.

Ωστόσο, η προεργασία για την έναρξη της προετοιμασίας στο γήπεδο δεν σταματά εδώ. Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών ανανεώνεται για το Σαββατοκύριακο, και πάλι στο Μαζαράκη, καθώς με την παρουσία του εργοφυσιολόγου μας, Dr. Γεώργιου Ζιώγα, θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις.

Ο κύκλος των απαραίτητων εξετάσεων θα κλείσει για τους ποδοσφαιριστές μας τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και έπειτα η επίσημη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Μαζαράκη στις 19:00, στην οποία θα τελεστεί και ο Αγιασμός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα