Παναθηναϊκός: Μαθήματα τακτικής, γκολάρες και πολλά χαμόγελα! (vids)

Παναθηναϊκός: Μαθήματα τακτικής, γκολάρες και πολλά χαμόγελα! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο Τόνι Βιλένα

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε μαθήματα ανάπτυξης στην απογευματινή προπόνηση ενώ ακολούθησε διαγωνισμός στα τελειώματα και ποδοσφαιρικές... τιμωρίες που δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το αυριανό φιλικό με την Ουνιόν Χάους(19:00), έλαβε χώρα η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά από εντολή του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ήθελε οι παίκτες του να πάρουν μια γεύση από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ασχολείται και με την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Στα εντός γηπέδου πράγματα, ο 49χρονος κόουτς δούλεψε στο τακτικό κομμάτι στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Τόσο στο build up όσο και στο progression ανάμεσα στις γραμμές άμυνας του αντιπάλου. Διέκοψε αρκετές φορές το πρόγραμμα, εξηγούσε τις κινήσεις που θέλει να γίνονται, βάζοντας στο... κόλπο και τους παίκτες του, ώστε να υπάρχουν μία διαδικασία σκέψης από την πλευρά τους για να βρίσκουν την κατάλληλη λύση πάνω στο χορτάρι.

Στη μία ομάδα(πορτοκαλί) ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Αράο και Σένκεφελεντ, αριστερό μπακ ο Φικάι και δεξιά ο Βαγιαννίδης. Στο κέντρο ήταν η τριάδα Πέρεθ, Βιλένα και Νίκας, ενώ δεξιά ήταν ο Λημνιός, αριστερά ο Τζούρισιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γερεμέγεφ.

Στην άλλη ομάδα(πράσινη), στο τέρμα ήταν ο Ντραγκόφσκι, στόπερ οι Γεντβάι και Τσόκαϊ, αριστερό μπακ ο Κυριόπουλος και δεξί μπακ ο Κώτσιρας. Αριστερό εξτρέμ ο Αϊτόρ και δεξί ο Μαντσίνι, ενώ στην μεσαία γραμμή ήταν ο Τρουιγιέ, ο Ζέκα και ο Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Νταμπίζας.

Από κει και πέρα οι δύο ομάδες έκαναν διαγωνισμό στα τελειώματα.

Στην αρχή από σέντρες από τα άκρα και έπειτα με δυνατές πάσες που έπρεπε να κάνουν κοντρόλ και η μπάλα να μην μπει μέσα στην περιοχή. Για τις εκτελέσεις τους ξεχώρισαν οι Μπακασέτας, Βιλένα, Ζέκα και Τρουιγιέ.

Στο πρώτο κομμάτι νίκησε η πορτοκαλί ομάδα και οι χαμένοι... τιμωρήθηκαν ποδοσφαιρικά, καθώς έκατσαν όλοι πάνω στη γραμμή του τέρματος με πλάτη και οι νικητές προσπαθούσαν να τους πετύχουν και να σκοράρουν.

Στο δεύτερο κομμάτι νίκησε η πράσινη ομάδα, σε μία διαδικασία που είχε αρκετά χαμόγελα, πειράγματα και τον Ντιέγκο Αλόνσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο να δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα μέσα από την προπόνηση.

*Την Δευτέρα θα ξεκινήσει προπονήσεις ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα