Αστέρας Τρίπολης: «Στροφή» σε άλλο φορ, δεν θα προχωρήσει του Τέγιαν

Ο Ολλανδός

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε θέσει τον Κάι Τέγιαν σε πρώτο πλάνο ως αντί-Χουάν Μιριτέλο, όμως τελικά η περίπτωση του Ολλανδού στράικερ δεν θα απασχολήσει τους Αρκάδες. «Τελειώνει» του Μούμο.

«Γεμάτη» είναι η σημερινή (28/6) ημέρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς τα μεταγραφικά των Αρκάδων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υστερα από το «διαζύγιο» με τον Χουάν Μουνάφο και την περίπτωση του χαφ Φάνη Τζανδάρη που τέθηκε επί τάπητος, είχαμε και το deal με τον Παναγιώτη Τζίμα που θα επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια του «Θ. Κολοκοτρώνης». Μάλιστα ο 23χρονος αναμένεται αύριο στην πόλη για τα τυπικά και να ανακοινωθεί.

Συν τοις άλλοις στο προσκήνιο για τον άξονα υπάρχει και ο Μούμο, καθώς όπως σας έχουμε μεταφέρει το θέμα του «τρέχει» και ο Ισπανός μέσος έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση της ομάδας (σ.σ. είναι κοντά).

Ομως σε κάθε μεταγραφική περίοδο γίνονται ανατροπές, όπως τελικά συνέβη σε αυτή του Κάι Τέγιαν, που είχε προκριθεί στο club ως αντί-Χουάν Μιριτέλο. Τελικά όμως οι Αρκάδες αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, να μην προχωρήσουν την περίπτωσή του και στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους στη θέση «9». Η προσοχή τους μοιάζει να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα πρόθεση είναι να γίνει, εάν καταστεί αναγκαίο, η οικονομική υπέρβαση.

Από εκεί και πέρα σε πρώτο πλάνο και προχωρημένες είναι οι υποθέσεις των στόπερ Αλεξις Γκαμπόα και Ρέμπιν Σούλακα και παράλληλα στόχος είναι να αποκτηθεί και ένας ακραίος με έντονα χαρακτηριστικά στο 1 vs 1 παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα