ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν στροφές οι «ασπρόμαυροι» πριν την Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν στροφές οι «ασπρόμαυροι» πριν την Ολλανδία

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, μια μέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε και την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τους ασπρόμαυρους» να έχουν ακόμα μία διπλή προπόνηση. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και το Σάββατο πρωινή και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αναλυτικά οι «ασπρόμαυροι» ανέφεραν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Ένα ακόμα, γεμάτο δουλειά, διπλό πρόγραμμα για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία την Παρασκευή (28.06).

Η μέρα ξεκίνησε με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις υπό τις συνεχείς οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου , με τους ποδοσφαιριστές παράλληλα να εκτελούν κι ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής.

Το απόγευμα για πρώτη φορά η ομάδα δούλεψε στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (29.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για Ολλανδία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα