ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Σε προχωρημένες επαφές με Τζένοα για Κοτάρσκι»

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Σε προχωρημένες επαφές με Τζένοα για Κοτάρσκι»

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

bet365

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, ο ΠΑΟΚ και η Τζένοα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τη μεταγραφή του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

H Τζένοα πιέζει τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να απέρριψαν την πρόταση των Γενοβέζων, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, όμως το κλαμπ της Serie A εντείνει τις προσπάθειες για να εντάξει στο ρόστερ του τον διεθνή Κροάτη τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, οι δυο πλευρές βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις και αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες για την κατάληξη της υπόθεσης.

«Σε προχωρημένες συζητήσεις Τζένοα και ΠΑΟΚ για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης είναι η πρώτη επιλογή των Ιταλών.

Κρίσιμες ώρες για να έρθει ο Κοτάρσκι στην Serie A. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία, αφού δεν είναι μακριά», αναφέρει σε ανάρτηση του ο Ταβολιέρι.

Ο Κοτάρσκι προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 16 clean sheets σε 53 εμφανίσεις και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα