Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29?06) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η βαριά ήττα της ΑΕΚ που ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό χτύπημα και η ανανέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: SOS από Αλμέιδα! Ο λόγος πλέονστον Super Mario που έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Δεν μάσησε τα λόγια του ο Αργεντινός τεχνικός «Αν θέλουμε να ανταγωνιστική ΑΕΚ πρέπει να πάρουμε παίκτες».

Live Sport: Τελειώνει η αναμονή του Παναθηναϊκού που θέλει να έχει αριστερό μπακ την ερχόμενη εβδομάδα. Κλεψύδρα για Γιαννούλη. Ρουά ματ έως το 2026. Ολυμπιακός και Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζουν μαζί για άλλα δύο χρόνια.

Φως των Σπορ: Μια γροθιά. Οι λόγοι που οι Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα και συνεχίζουν μαζί έως το 2026, με τον 59χρονο κόουτς να γίνεται ο μακροβιότερος στην ιστορία του συλλόγου. Θέμα χρόνου η ανακοίνωση για Τάιλερ Ντόρσεϊ, ελεύθερος και διαθέσιμος ο Φουρνιέ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Τρίποντο» με τον Μπαρτζώκα! Ο εφιάλτης σας μέχρι τέλους! Οι Αγγελόπουλοι έγιναν αυτή τη φορά «σκακιστές» και με κίνηση ματ επέκτειναν το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα μέχρι το 2026.

Ώρα των Σπορ: Τριπλό χτύπημα. 1η Ιούλη τελειώνει του Μπρινιόλι που πάει στην Ολλανδία. Προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με την Μπρέντφορντ η Ένωση και να κλείσει άμεσα τον Στρακόσα. Πολύ κοντά σε συμφωνία για τετραετές σε Σισέ για να δέσει το κέντρο της άμυνας.

Metrosport: «Καίνε» τα δύο «Κ». Ο ΠΑΟΚ είπε όχι στην Τζένοα για Κοτάρσκι αλλά οι Ιταλοί επιμένουν. Ο Κετζιόρα προσπαθεί να βρει λύση με την Ντιναμό Κιέβου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα