Ολυμπιακός μεταγραφές: Ελεύθερος από την Εσπανιόλ ο Μπάρε που έχει ακουστεί για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ελεύθερος από την Εσπανιόλ ο Μπάρε που έχει ακουστεί για τους Πειραιώτες

keidi_bare

bet365

Ελεύθερος και με τη... βούλα έμεινε από την Εσπανιόλ ο Κέιντι Μπάρε για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Με τον Αλβανό χαφ, Κέιντι Μπάρε, έχουν συνδέσει τον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα στην Ισπανία. Ο Ισπανός δημοσιογράφος Αρτούρο Ντίαθ που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Εσπανιόλ έκανε πριν από μερικά 24ωρα μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βάζοντας στο κόλπο της απόκτησης του διεθνή Αλβανού μέσου και τον Ολυμπιακό.

Όπως αναμενόταν, ο 26χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος και επίσημα από την Εσπανιόλ, καθώς οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν τη «χρυσή» τομή με αποτέλεσμα ο Μπάρε να βγαίνει στην αγορά και να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον Μπάρε έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον η Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία μάλιστα ο Αλβανός μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις.

Ο Μπάρε ήταν την περασμένη σεζόν ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της Εσπανιόλ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επιστροφή των Καταλανών στην La Liga με 42 συμμετοχές και τρεις ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα