Αστέρας Τρίπολης: Διαπραγματεύσεις για τον Τζόρντι Σάντσεθ

Τζόρντι Σάντσεθ

bet365

Ο Τζόρντι Σάντσεθ είναι ο παίκτης που κοιτάζουν στον Αστέρα Τρίπολης μετά την υπόθεση του Τέγιαν που δεν προχώρησε για την επίθεση της ομάδας.

Μετά την υπόθεση του Μιριτέλο που δεν προχώρησε τελικά αλλά κι αυτή του Τέγιαν - όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta - οι Αρκάδες πλέον καλούνται να εξετάσουν άλλες λύσεις για την επίθεσή τους.

Ο πρώτος στόχος αυτήν τη στιγμή είναι ο 29χρονος στράικερ από την Βαρκελώνη, Τζόρντ Σάντσεθ, ο οποίος ανήκει στην πολωνική Βίτζεβ Λοτς και με την οποία μέτρησε πέρυσι σε 35 ματς, 11 γκολ και 6 ασίστ. Πρόκειται για μια δύσκολη και ακριβή περίπτωση που παλεύουν οι Αρκάδες και είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του παίκτη για να κλείσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα το τελικό στην εν λόγω περίπτωση και αναμένονται εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, οι Τζίμας και Τζανδάρης, όπως σας ενημέρωσε τo Gazzetta αναμένεται να κλείσουν και τυπικά, τη στιγμή που προχωράει άλλη μία περίπτωση για την οποία διαβάσατε εδώ κι αυτή είναι του Μούμο, που θα έρθει για να ενισχύσει τον άξονα.

Photo Credits: widzewtomy.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα