Πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό του Αλόνσο

Πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό του Αλόνσο

Νίκος Αθανασίου
Πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό του Αλόνσο

bet365

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 την Ουνιόν Χάους στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Μία πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο θα πάρουν σήμερα οι φίλοι της ομάδας(19:00, CosmoteSports), στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Ουνιόν Χάους στο Έμσταλ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Μία ομάδα που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, καθώς αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία και αποτελεί μία καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Αυτό που έχει αξία από τούτο το παιχνίδι είναι να παρακολουθήσουμε κάποιες από τις ιδέες του Ουρουγουανού τεχνικού, πράγματα που βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις του Σλάντμινγκ.

Ο 49χρονος κόουτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ενώ στη χθεσινή τακτική δοκίμασε δύο ενδεκάδες που δεν αποκλείεται να τις δούμε σήμερα πάνω στο χορτάρι.

Ποιές ήταν αυτές;

Στη μία ομάδα ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Αράο και Σένκεφελεντ, αριστερό μπακ ο Φικάι και δεξιά ο Βαγιαννίδης. Στο κέντρο ήταν η τριάδα Πέρεθ, Βιλένα και Νίκας, ενώ δεξιά ήταν ο Λημνιός, αριστερά ο Τζούρισιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γερεμέγεφ.

Στην άλλη ομάδα, στο τέρμα ήταν ο Ντραγκόφσκι, στόπερ οι Γεντβάι και Τσόκαϊ, αριστερό μπακ ο Κυριόπουλος και δεξί μπακ ο Κώτσιρας. Αριστερό εξτρέμ ο Αϊτόρ και δεξί ο Μαντσίνι, ενώ στην μεσαία γραμμή ήταν ο Τρουιγιέ, ο Ζέκα και ο Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Νταμπίζας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα