Στρακόσα: «Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Στρακόσα: «Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

strakosia_albania

bet365

Ο Θωμάς Στρακόσια που βρίσκεται στα «ραντάρ» της ΑΕΚ μίλησε αναφορικά με το μέλλον του και τόνισε ότι θέλει να ενταχθεί σε μια ομάδα όπου θα θεωρείται σημαντικός.

Δεδομένη θεωρείται για την ΑΕΚ η προσθήκη δύο τερματοφυλάκων, μετά και το «κόψιμο» των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση και να ενταχθεί στην προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Ο Θωμάς Στρακόσα είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει επίσης η ΑΕΚ για να «κλειδώσει» τις δύο θέσεις κάτω από τα γκολποστ. Ο Αλβανός τερματοφύλακας που είχε εξαιρετική παρουσία στο EURO 2024 με την πατρίδα του είναι ένα από τα ονόματα που η Ένωση «δουλεύει» ωστόσο δεν είναι και ο μοναδικός που εξετάζεται από τους «κιτρινόμαυρους».

Στρακόσα για ΑΕΚ στο Gazzetta: «Ημουν συγκεντρωμένος στο Euro, τώρα θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα» (vid)

Ο Στρακόσα μίλησε όσον αφορά το μέλλον του στο αλβανικό Μέσο «Panorama» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να θεωρείται σημαντικός στην επόμενη του ομάδα.

«Θέλω να βρω μια ομάδα όπου θα με θεωρούν σημαντικό. Σε αυτό έχω επικεντρωθεί. Δεν γνωρίζω ακόμα που θα βρίσκομαι ωστόσο ο στόχος που είναι αυτός», τόνισε ο Στρακόσα που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα