Παναιτωλικός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μαϊντέβατς με συμβόλαιο μέχρι το 2026

Γιώργος Ντυμένος
Μαϊντέβατς

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρβος επιθετικός, Αντρίγια Μαϊντέβατς, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2026.

Κάτοικος Αγρινίου με κάθε επισημότητα ο Αντρίγια Μαϊντέβατς. Ο έμπειρος Σέρβος επιθετικός ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό, με τα «καναρίνια» να γνωστοποιούν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Αντρίγια Μαϊντέβατς υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Φερμίν Ρουίθ Πάλμα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Τορεχόν στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«O Σέρβος επιθετικός Αντρίγια Μαϊντέβατς (Andrija Majdevac) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2026. Γεννήθηκε στο Κρούσεβατς στις 07.08.1997 και άρχισε την καριέρα του στην ομάδα της πόλης του Napredak. Έπαιξε στη συνέχεια σε Temnic Varvarin, Dinamo Vranje, FK Indjija, Balzan, ΑΕ Λεμεσού, Εθνικό Άχνας, Novi Pazar. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μεταγράφηκε στην Ουγγρική Debrecen και τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στην πρώτη του ομάδα Napredak.

Έχει περισσότερες από 200 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες, με 63 γκολ και 25 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα