ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την προετοιμασία στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την προετοιμασία στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ προετοιμασία

bet365

Μετα την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Ραζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Σε φουλ ρυθμούς διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου, η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση, την Δευτέρα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία.

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση πέρασαν από ένα σιρκουί με εμπόδια με μπάλα, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 5 και μετά ξαναπέρασαν από το σιρκουί.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας , η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Στην αποστολή δεν είναι ο Λύρατζης και ο Αντρέα Ρικάρντο που μάλλον θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα