ΠΑΟΚ: Η Μποαβίστα του Μπάτσι θέλει τον Λύρατζη

ΠΑΟΚ: Η Μποαβίστα του Μπάτσι θέλει τον Λύρατζη

Newsroom
Λύρατζης

bet365

Ψηλά στη λίστα της Μποαβίστα του Κριστιάνο Μπάτσι, πρώην στενού συνεργάτη του Ρασβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται ο Λευτέρης Λύρατζης.

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός τους Λευτέρη Λύρατζη και Αντρέ Ρικάρντο. Ο Έλληνας μπακ ωστόσο φέρεται να έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ανάμεσα τους και η Μποαβίστα.

Η πορτογαλική ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Ρασβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Έλληνα οπισθοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Μπάτσι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον νεαρό ακραίο αμυντικό και του έχει αναφέρει ότι τον θέλει στην ομάδα του. Η Μποαβίστα επιθυμεί να αποκτήσει τον Λύρατζη με τη μορφή δανεισμού, με τους Πορτογάλους να αναμένεται να χτυπήσουν άμεσα την πόρτα του ΠΑΟΚ με επίσημη πρόταση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα