Αστέρας Τρίπολης: Παρελθόν και επίσημα ο Μουνάφο

MOYNAFO

bet365

Με επίσημη ενημέρωση ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Χουάν Μουνάφο, έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας του Αργεντινού χαφ στους Αρκάδες.

Τέλος και επίσημα ο Χουάν Μουνάφο από τον Αστέρα Τρίπολης. Με επίσημη ενημέρωση οι Αρκάδες γνωστοποίησαν ότι έπειτα από εννέα χρόνια ο Μουνάφο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο Αργεντινός χαφ δεν έκανε δεκτή την πρόταση που του είχαν κάνει οι Αρκάδες με αποτέλεσμα να αποχωρεί από τον Αστέρα μετά από εννέα χρόνια παρουσίας του στην Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα ;όπως διαβάσατε στο Gazzetta οι πληροφορίες θέλουν τον Φάνη Τζανδάρη να έχει προταθεί ως έξτρα λύση για τον άξονα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Munafo. Για 9 χρόνια υπήρξε ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας μας και επέδειξε αγωνιστικότητα, αλλά και επαγγελματισμό! Τον ευχαριστούμε για προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή».

Δηλώσεις Μουνάφο:

«Μετά από 9 χρόνια ήρθε η ώρα να φύγω από την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κ. Μπάκο και κ. Καϋμενακη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο της Τρίπολης για την αγάπη, τη στήριξη και τον σεβασμό που είχαν απέναντί μου. Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, περάσαμε πολύ όμορφες και δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα ήμασταν μαζί σαν μια οικογένεια. Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια δημιουργήσαμε σχέσεις ζωής. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα για πάντα και σίγουρα κάποια στιγμή θα βρεθούμε πάλι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα