Αστέρας Τρίπολης, μεταγραφές: Επέστρεψε ο Τζίμας

Tzimas

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος. Στο 50% το ποσοστό των Θεσσαλονικιών.

Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta ο Παναγιώτης Τζίμας επέστρεψε στο «σπίτι» του. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ως ελεύθερος, με τους Θεσσαλονικείς να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50% και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τζίμας προέρχεται από τις ακαδημίες των Αρκάδων και το 2021 πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ αντί 400.000 ευρώ. Με τη Β' ομάδα των Θεσσαλονικιών σκόραρε επτά φορές σε 30 εμφανίσεις και την προηγούμενη σεζόν είχε 24 συμμετοχές, τρία γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την πρώτη ομάδα του Αστέρα μετράει ήδη 17 παιχνίδια και έχει σκοράρει ένα γκολ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι η πέμπτη μεταγραφή του Αστέρα μετά τους Ρέτζιτς, Άλχο, Τσιντώτα και Τριανταφυλλόπουλο. Πλέον οι Κιτρινομπλέ «φουλάρουν» για την απόκτηση του σέντερ φορ που θα διαδεχτεί τον Χουάν Μιριτέλο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001, είναι ποδοσφαιριστής "προϊόν" των Ακαδημιών του συλλόγου μας και αγωνίζεται ως επιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2027.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τζίμα και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Τζίμας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου! Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύθηκε ξανά και μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι και πάλι στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή. Καλή επιτυχία Παναγιώτη!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ασπρόμαυρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα