ΑΕΚ: Οδεύει στη Σλάβια Πράγας ο Μπότος, σημαντικό ποσοστό της μεταγραφής για την Ένωση

ΑΕΚ: Οδεύει στη Σλάβια Πράγας ο Μπότος, σημαντικό ποσοστό της μεταγραφής για την Ένωση

Newsroom
ΜΠΟΤΟΣ

bet365

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Γιάννης Φοίβος Μπότος, καθώς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από τη Σλάβια Πράγας. Σημαντικό ποσοστό από το συνολικό ποσό της μεταγραφής στα ταμεία της Ένωσης.

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Γιάννης Φοίβος Μπότος. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Σλάβια Πράγας.

Ο Μπότος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ολλανδική Χέλμοντ με την οποία κατάφερε να κάνει το αγωνιστικό step up που έψαχνε, μετρώντας 9 γκολ και 8 ασίστ σε 38 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Τσεχίας, ο Μπότος βρίσκεται πολύ κοντά στη Σλάβια Πράγας. Οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει με την ολλανδική ομάδα και η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία, δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το συνολικό κόστος.

Από τη μεταγραφή αυτή θα επωφεληθεί και η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση διατήρησε ποσοστό της τάξης του 50% όταν παραχώρησε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στη Χέλμοντ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα