Ουσεϊνού Μπα για το μέλλον του: «Είμαστε σε συζητήσεις για όλες τις εναλλακτικές, ακόμα και για την ενεργοποίηση της οψιόν μου»

Ο Μπα

bet365

Ο διεθνής Αφρικανός σέντερ μπακ που είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπασακσεχίρ μίλησε για τις προοπτικές που υπάρχουν για εκείνον και τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του πορείας.

Ο Ουσεϊνού Μπα είχε μία σεζόν με 25 αγώνες με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ όπου μέτρησε και 1 ασίστ. Είναι στο group των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού που δεν αναμένεται να γυρίσουν στους Πειραιώτες. Ο Μπα - που είχε περάσει ένα διάστημα όπου στον Ολυμπιακό και ήταν στα βασικά του πλάνα και έπαιζε βασικός - μίλησε στο Wiwsport, site του εξωτερικού, για το μέλλον του και όχι μόνο.

«Είμαστε σε μία ανοιχτή συζήτηση για το συμβόλαιό μου. Είμαστε σε συζητήσεις για όλες τις εναλλακτικές και τις επιλογές: ακόμα και για την ενεργοποίηση της οψιόν μου (εννοεί με τη Μπασακσεχίρ», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια εκτός των άλλων επισήμανε πώς «ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, στο Champions League ή στο Europa και που προσφέρει προοπτική σε κάθε παίκτη. Στην Τουρκία από την άλλη υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός με αρκετές μεγάλες ομάδες. Ο δικός μου στόχος είναι να παίζω τακτικά και να δείχνω τις ικανότητές μου, όπου και να βρίσκομαι και σε όποια χώρα και να παίζω». Στον Ολυμπιακό ο Μπα, που είναι στα 28 του χρόνια, έχει 113 συμμετοχές με 1 γκολ, έχοντας πάρει 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα