ΟΦΗ, μεταγραφές: Στο Ηράκλειο ο Χριστόπουλος

ΟΦΗ, μεταγραφές: Στο Ηράκλειο ο Χριστόπουλος

Χριστοπουλος

bet365

Λίγο μετά τις 18:00 ο Γιάννης Χριστόπουλος έφτασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Όπως αναμενόταν, ο Γιάννης Χριστόπουλος έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 18:00 για λογαριασμό του ΟΦΗ, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του. Ο 24χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει με τους Κρητικούς για διετές συμβόλαιο και το μένει που απομένει για τις ανακοινώσεις είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα «πέσουν» οι υπογραφές.

Με τη μεταγραφή του Έλληνα σέντερ μπακ οι Ομιλίτες φτάνουν τις τέσσερις μεταγραφές, μετά τις προσθήκες των Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδη και Μεγιάδο. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως ο Χριστόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή η πρώτη και βασική επιλογή του Τραϊανού Δέλλα από τη λίστα των Ελλήνων στόπερ που τέθηκαν στα υπόψιν του 48χρονου τεχνικού, με τον «Κολοσσό» να πιστεύει ιδιαίτερα στον Αχαιό αμυντικό.

Θυμίζουμε πως οι Κρητικοί κινούνται ήδη στην αγορά και για δεύτερο στόπερ που θα πλαισιώσει τους Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο και Μπρεσάν, ο οποίος αναμένεται να είναι από το εξωτερικό. Η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (1/7).

Χριστόπουλος: «O ΟΦΗ είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου»

Ο Χριστόπουλος μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου που βρέθηκαν στο «Νίκος Καζαντζάκης» και χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ ως βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον νέο του προπονητή, Τραϊανό Δέλλα.

Χριστοπουλος

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, είναι μία ιστορική ομάδα. Από την μεριά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, και με τη δουλειά μου θα δείξω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και στον κόσμο. Έχω έρθει ως αντίπαλος στην έδρα του ΟΦΗ και έχω νιώσει δέος από τον λαό του. Περιμένω τώρα ως παίκτης να βιώσω κάτι ανάλογο. Η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει τόσο ο προπονητής όσο και το τεχνικό επιτελείο είναι μαγική, μου εξήγησαν το πλάνο. Από την πρώτη στιγμή που κάτσαμε κάτω και τα άκουσα όλα αυτά, δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Εννοείται ότι κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Αν δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να με εξελίξει παραπάνω, δεν θα το επέλεγα καθόλου. Είναι μία ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ και ο προπονητής είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ που υπήρξαν. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να εξελιχθώ και ο ίδιος, και η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα