Παναθηναϊκός - Ουνιόν Χάουζ 14-0: Χαλάρωμα με τελικό σκορ από φιλικά των 90's! (vids)

Παναθηναϊκός - Ουνιόν Χάουζ 14-0: Χαλάρωμα με τελικό σκορ από φιλικά των 90's! (vids)

bet365

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων είχαν στο φιλικό ματς εναντίον της αυστριακής Ουνιόν Χάουζ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι «ξεμούδιασαν» με 14 γκολ.

Tα πρόσωπα και η διάταξη

Ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησε με 4-2-3-1, έχοντας τον Λίλο κάτω από τα δοκάρια, αριστερός μπακ ο Κυριόπουλος, δεξιός ο Κάτρης και ο Γεντβάι με τον Τσοκάι οι δύο στόπερ. Ζέκα και Τρουιγιέ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αριστερός εξτρέμ ο Τζούρισιτς, δεξιός ο Μαντσίνι, ο Νικάς σε ρόλο επιτελικού και στη κορυφή ο Νταμπίζας. Σε φάση επίθεσης, οι δύο εξτρέμ έκλειναν προς τα μέσα, οι μπακ είχαν ρόλο εξτρέμ και ο Νίκας ήταν αρκετά κοντά με τον σέντερ φορ, με τους ‘’πράσινους’’ να ψάχνουν αρκετές συνεργασίες από τον άξονα.

Στο δεύτερο μέρος ο Καρακασίδης υπερασπίστηκε την εστία. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Φικάι και στο δεξί ο Βαγιαννίδης. Σένκεφελντ και Αράο οι δύο στόπερ. Βιλένα και Ρούμπεν οι κεντρικοί χαφ, με τον Νίκα μπροστά τους. Στο αριστερό ‘’φτερό’’ ο Αϊτόρ, στο δεξί ο Μπρέγκου και στην κορυφή ο Γερεμέγεφ.

Τρία γκολ ο Τζούρισιτς

Η δυναμικότητα του αντιπάλου, προφανώς δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, το φιλικό το αποψινό ήταν μια προπόνηση και μόνο. Τις δύο ομάδες χωρίζει ποδοσφαιρικό... χάος και στο μόνο που μπορείς να σταθείς είναι στη διάθεση και την νοοτροπία των παικτών του Αλόνσο που αντιμετώπισαν όπως έπρεπε αυτό το ματς. Το 6-0 στο ημίχρονο τα λέει όλα.

Στο 1’ ο Τζούρισιτς άνοιξε το σκορ, στο 11’ ο Νίκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ στο 13’ ο Τζούρισιτς έκανε το 3-0. Στο 28’ ο Σέρβος εξτρέμ ξαναβρήκε δίχτυα, στο 38’ ο Μαντσίνι έγραψε το 5-0 και ο Νταμπίζας στο 40’ το 6-0.

Mε την ίδια νοοτροπία… ξεπέρασε το σκορ της πρώτης ενδεκάδας

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλόνσο άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, μόνο ο Νίκας παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με την ίδια νοοτροπία, να αντιμετωπίζει αυτό το φιλικό με σοβαρότητα. Στο 53’ ο Νίκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο 65’ ο Γερεμέγεφ έκανε το 8-0᾽ ενώ στο 78’ ο Μπρέγκου πέτυχε το ένατο.

Στο 80’ ο Βαγιαννίδης πέτυχε το… δέκατο γκολ και στο 82’ ο Αϊτόρ το 11-0, με τον Σένκεφελντ στο 84’ με κεφαλιά να κάνει το 12-0. Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου, μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει εκείνη του πρώτου, κάνοντας το 13-0 με τον Γερεμέγεφ και το 14-0 με Σουηδό ξανά, άρα το επιμέρους σκορ έφτασε στο, 8-0.

Αυτό ήταν και το μοναδικό νόημα στην επανάληψη, καθώς ο αντίπαλος προσφέρθηκε μόνο για μια προπόνηση.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μπίρνταχας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα