Μουνάφο: Μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου το μέλλον του

munafo

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες πρώτης κατηγορίας από Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά από επτά διαδοχικά χρόνια στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα ο Χουάν Μουνάφο αποτελεί παρελθόν. Παρόλο που, όπως προκύπτει, οι Αρκάδες έκαναν μια καλή πρόταση στον αρχηγό τους για να τον κρατήσουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για ακόμα μια χρόνια, εν τέλει οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν και συνεπώς θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Mπορεί ο Μουνάφο να γεννήθηκε στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, Βισέντε Λόπες, όμως πια είναι... Έλληνας. Άφησε τη χώρα του το 2009, σε ηλικία 21 χρονών, όταν μετακόμισε από την Πλατένσε στον Πανθρακικό και εδώ και 15 χρόνια έχει «ριζώσει» στα μέρη μας. Αρχικά στους Ακρίτες, στη συνέχεια στον Πλατανιά και «συνέδεσε» την καριέρα του με τον Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε εννέα χρόνια σε δυο θητείες και είναι ο recordman συμμετοχών στην ιστορία των Κιτρινομπλέ, έχοντας 277 εμφανίσεις.

Ο Μουνάφο μπορεί να είναι στα 36 του χρόνια, όμως έχει ακόμα... μπόλικη όρεξη για ποδόσφαιρο και ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Φυσικά ο πολύπειρος χαφ δεν σκεπεύει να βγει μακριά από τη «βολή» του.

Η Ελλάδα είναι πια το σπίτι του Αργεντινού, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και 15 ημέρες, όταν και ολοκλήρωσε της διακοπές του στη χώρα του τάνγκο. Ο Μουνάφο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ομάδες της Stoiximan Superleague, ενώ το μοναδικό ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στην Ελλάδα είναι να μετακομίσει στη γειτονική Κύπρο, καθώς ενδιαφέρον για τον μπαρουτοκαπνισμένο μέσο έχουν εκφράσει και κλαμπ του πρωταθλήματος Cyta.

Οι οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Μουνάφο αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα