ΑΕΚ για το θέμα Πινέδα: «Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν»

ΑΕΚ για το θέμα Πινέδα: «Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα τονίζοντας με σαφήνεια ότι αν συνεχιστούν μεθοδεύσεις από τους εκπροσώπους του, τότε θα καταφύγει στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.

Η ΑΕΚ πριν μερικές μέρες απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την επίσημη πρόταση που είχε καταθέσει η Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ατζέντης του 28χρονου Μεξικανού χαφ, Μάριο Βιγιαρεάλ με δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Πινέδα σκέφτεται περισσότερο από ποτέ την επιστροφή στην πατρίδα του, εισπράττοντας την απάντηση της Ένωσης.

Με θέση της πάνω στα λεγόμενα του μάνατζερ του Πινέδα, η ΑΕΚ κατέστησε σαφές πως «δεν εκβιάζεται από κανέναν» και πως «αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Η θέση της ΑΕΚ:

«Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα