ΠΑΟΚ μεταγραφές: Συμφωνία του «δικεφάλου του βορρά» με Αλ-Κχολούντ για Σαμάτα λένε οι Αφρικανοί

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Συμφωνία του «δικεφάλου του βορρά» με Αλ-Κχολούντ για Σαμάτα λένε οι Αφρικανοί

«Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Αλ-Κχολούντ για Σαμάτα»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αφρική ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με την Αλ-Κχολούντ για την παραχώρηση του Αλί Σαμάτα.

Δημοσιογράφος που ασχολείται με το αφρικανικό ποδόσφαιρο αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την Αλ-Κχολούντ για την παραχώρηση του Αλί Σαμάτα. Ο 31χρονος επιθετικός από την Τανζανία αποκτήθηκε από τον «δικεφάλο του βορρά» το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, όμως δεν προσέφερε τα αναμενόμενα.

Στα 44 παιχνίδια που αγωνίστηκε για συνολικά περισσότερα από 2 χιλ. λεπτά σκόραρε μόλις τρία τέρματα κι έδωσε έξι ασίστ, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακούσει αρκετή γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας μέσα στην σεζόν, η οποία κορυφώθηκε με το χαμένο πέναλτι στην διαδικασία που έλαβε χώρα στην Λεωφόρο για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό και να τον πάρει και ψυχολογικά από κάτω για ένα διάστημα.

Η Αλ-Κχολούντ, που κινήθηκε για κείνον, ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας φέτος και θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να κατορθώσει να παραμείνει εκεί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα