Άρης μεταγραφές: Τα βρήκε με Χετάφε και περιμένει την απάντηση του Τζόναθαν Σίλβα

Άρης μεταγραφές: Τα βρήκε με Χετάφε και περιμένει την απάντηση του Τζόναθαν Σίλβα

σιλβα

bet365

Ο Άρης πέτυχε συμφωνία με την Χετάφε για την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα και τώρα περιμένει την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του κατέθεσε.

Στην τελική ευθεία αναφορικά με την υπόθεση του Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε έχει μπει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έδωσαν τα... χέρια με την ισπανική ομάδα σχετικά με τον τρόπο που θα αποδεσμευτεί ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να πληρώσουν χρήματα στο κλαμπ, παρ' ότι εκείνος έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μετά την συμφωνία με την Χετάφε, οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν πρόταση και στον ίδιο τον παίκτη, η οποία αφορά συμβόλαιο τριών ετών και περιμένουν την απάντησή του. Ο Τζόναθαν Σίλβα πήγε στο ισπανικό κλαμπ το καλοκαίρι του 2021 από την Λεγκανιές αντί 2,5 εκατ. ευρώ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμπαθέτε και την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε και τρία γκολ στα περισσότερα από 1.700 λεπτά που αγωνίστηκε.

Υπενθυμίζουμε πως ο Άρης δεν έχει άλλον διαθέσιμο αριστερό μπακ πέραν του Φεράρι και γι' αυτό έχει βγει στην αγορά για να βρει έναν ακόμη παίκτη για την θέση αυτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα