Άρης μεταγραφές: Ο Μάνου Γκαρθία και η Σπόρτινγκ Χιχόν θέλουν να «σμίξουν» ξανά σύμφωνα με τους Ισπανούς

«Δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη ο Μάνου Γκαρθία, τον θέλει η Χιχόν»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Μάνου Γκαρθία θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη και να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία επίσης επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Η ισπανική ιστοσελίδα «elgoldigital» αποκάλυψε πως ο Μανού Γκαρθία, που έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2026, έριξε... γέφυρες επιστροφής στην πρώην ομάδα του, Σπόρτινγκ Χιχόν, αφού δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος φαίνεται να επικοινώνησε με την παλιά του ομάδα και να την ενημέρωσε πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά εκεί τονίζοντας πως δεν τον πειράζει να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, αφού θέλει να βοηθήσει το κλαμο να επιστρέψει στα μεγάλα... σαλόνια. Μάλιστα, ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός της ομάδας έχει δώσει το «οκ» για την περίπτωσή του.

Ένα ακόμη δεδομένο που μπορεί να παίξει ρόλο στην υπόθεση είναι η πρόσφατη δήλωση του Μανού Γκαρθία, που επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του ατζέντη του πως η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει κρατήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Κλείνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ζεράρντο Γκαρθία και Αλεχάντρο Ιραραγκόρι έχουν ήδη ξεκινήσουν να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να υλοποιήσουν την μεταγραφή αυτή.

Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος Ισπανός παίκτης ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2022 κι έγινε η ακριβότερο μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα