Παναθηναϊκός: Ο Αντρέας Ίβανσιτς επισκέφτηκε την ομάδα του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός: Ο Αντρέας Ίβανσιτς επισκέφτηκε την ομάδα του «τριφυλλιού»

Ένας φίλος ήρθε από τα παλιά στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στη σημερινή πρωινή προπόνηση, αφού ο Αντρέας Ίβανσιτς επισκέφτηκε την πρώην ομάδα του. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου

Ένας επισκέπτης από τα παλιά ήρθε στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για να βρεθεί ξανά με παλιούς του γνώριμους από την ομάδα. Ο λόγος για τον Αντρέας Ίβανσιτς, που αγωνίστηκε με την φανέλα των «πρασίνων» την τριετία (2006-2009), όταν και αποκτήθηκε από την Σάλτσμπουργκ, αρχικά ως δανεικός, και το επόμενο καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή αντί 1,6 εκατ. ευρώ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο 40χρονος πλέον Αυστριακός επιθετικός μέσος, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και δύο χρόνια και εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στην First Vienna FC, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί εκεί που προετοιμάζεται η πρώην ομάδα του και να τα πει με ανθρώπους που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Συζήτησε με τους φροντιστές της ομάδας, αλλά και τον επιμελητή της, Γρηγόρη Παπαβασιλείου με τους οποίους είχε συνυπάρξει την περίοδο που αγωνιζόταν για το «τριφύλλι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα