Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σισέ!

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σισέ!

Γιώργος Τσακίρης
Σισέ και Λιβάι Γκαρσία

bet365

Έφτασε στη χώρα μας ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός από την Σενεγάλη για να τελειώσει και τυπικά η απόκτησή του από την Ένωση...

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Παπέ Αμπού Σισέ μπήκε στη τελική της ευθεία και σε ότι αφορά στο τυπικό της απόκτησής του από την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι πριν λίγο προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" προκειμένου να ξεκινήσει τα διαδικαστικά, λογικά από αύριο, να τελειώσει τα ζητήματα που αφορούν την μεταγραφή (ιατρικά, γραφειοκρατικά) και έπειτα να δύναται, αφού ανακοινωθεί κιόλας, να ταξιδέψει στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της νέας του ομάδας. Αυτό θα συμβεί είτε από την Τρίτη πλέον είτε μαζί με τους Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς οι οποίοι στις 4 του Ιούλη θα πετάξουν για Ολλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta ο διεθνής 28χρονος (29 γίνεται τον Σεπτέμβριο) Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και θα υπογράψει, συμβόλαιο 4ετους διάρκειας. Ο Σισέ μαζί με τους Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς και Μήτογλου θα αποτελέσουν την πεντάδα των στόπερ της ομάδας του Αλμέιδα. Μια περίπτωση που θεωρήθηκε ευκαιρία από τους ανθρώπους της Ένωσης μιας και έμενε ελεύθερος με όσα συμβαίνουν στο τουρκικό club που ανήκε και την οποία παρουσίασαν στον Πελάδο και εκείνος ενέκρινε (διαφορετικά άλλωστε δεν θα προχωρούσε όπως κάθε αλλά μεταγραφική υπόθεση)!

Να θυμίσουμε εδώ πως η περίπτωση του Σισέ δεν είναι μιας με δύο ημέρες, ούτε μιας γεμάτης εβδομάδας, αρκετό καιρό απασχόλησε και εξετάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι προσγειώθηκε στις 13:20 στην Αθήνα και φυσικά από το αεροδρόμιο ήταν προγραμματισμενο να πάει στο ξενοδοχείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα