Χριστόπουλος: «Το όνομα του Δέλλα προκαλεί δέος, περιμένω να μάθω πράγματα από αυτόν» (vid)

Χριστόπουλος: «Το όνομα του Δέλλα προκαλεί δέος, περιμένω να μάθω πράγματα από αυτόν» (vid)

Χριστοπουλος

bet365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ έκανε ειδική αναφορά στον νέο του προπονητή, Τραϊανό Δέλλα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος άφησε την Τρίπολη μετά από μια δεκαετία και μετακόμισε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα των Κρητικών.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο «Γεντί Κουλέ» με τα ασπόμαυρα και στον νέο του προπονητή, Τραϊανό Δέλλα.

«Το ένιωσα πάρα πολύ έντονα όλο αυτό και από την πλευρά της διοίκησης αλλά και από τον προπονητή γιατί όλοι έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ. Τα συναισθηματά μου μόνο θετικά μπορεί να είναι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περιμένω να δείξω τι αξίζω μέσα στο γήπεδο. Το κίνητρό μου είναι να πετύχει η ομάδα του στόχους της. Από την άλλη προσωπικός μου στόχος είναι να ξεκινάω στην αρχική εντεκάδα.

Ανυπομονώ να δω από κοντά τον λαό του ΟΦΗ, καθώς όταν είχα έρθει ως αντίπαλος με είχε εκπλήξει. Όταν είχα έρθει ως αντίπαλος του ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολο, γιατί υποφέραμε. Όμως αυτό που μου άρεσε εμένα ήταν το γήπεδο και ο ρυθμός που δίνουν οι οπαδοί και ελπίζω να το νιώσω και έγω τόσο έντονα.

Το όνομα του προπονητή προκαλεί δέος, γιατί έχει καταφέρει πάρα πολλά και ως προπονητής αλλά και ως παίκτης. Περιμένω να μάθω πράγματα από αυτόν και σίγουρα θα είναι μία εμπειρία ζωής για εμένα. Το πρώτο μήνυμα προς τον λαό του ΟΦΗ είναι ότι τους περιμένουμε με ανυπομονησία στο γήπεδο. Μακάρι να πετύχουμε νίκες, να πετύχουμε τους στόχους και να προσφέρουμε θέαμα», ανέφερε ο Χριστόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα