ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση στο Μπουργκ-Χάαμστεντ, ατομικό συνέχισε ο Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση στο Μπουργκ-Χάαμστεντ, ατομικό συνέχισε ο Λιούμπισιτς

Newsroom
Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Μπουργκ-Χάαμστεντ, με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ αναχώρησε από το Άλκμααρ και από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκεται στο Μπουργκ-Χάαμστεντ, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της επί ολλανδικού εδάφους ως τις 11 Ιουλίου.

Το απόγευμα, οι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Μπουργκ-Χάαμστεντ, το οποίο είναι επίσης γνώριμο στους κιτρινόμαυρους καθώς εκεί είχαν βρεθεί και το περσινό καλοκαίρι, αλλά και στη χειμερινή διακοπή της σεζόν του νταμπλ λόγω του Μουντιάλ.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιούμπισιτς να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, με τον 24χρονο Αυστροκροάτη χαφ να εντείνει την προσπάθειά του για να επανέλθει σύντομα κι αυτός ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Κανονικά προπονείται ο Χατζισαφί, ο οποίος χθες δεν είχε ανεβάσει ρυθμούς, ενώ ατομικό συνέχισε και ο νεαρός Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα