Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία ο Μπάλντοκ και πιάνει δουλειά από Δευτέρα

Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία ο Μπάλντοκ και πιάνει δουλειά από Δευτέρα

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ενσωματώθηκε την Κυριακή στην αποστολή του Παναθηναϊκού και αύριο μπαίνει στο πρόγραμμα του Ντιέγκο Αλόνσο. Βόλτα στο Σάλτσμπουργκ για την ομάδα. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Με ένα νέο πρόσωπο θα συνεχιστούν από αύριο, Δευτέρα, οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ενσωματώθηκε στην αποστολή του Τριφυλλιού το μεσημέρι της Κυριακής, με τους ''πράσινους'' να τον υποδέχονται στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Έλληνας διεθνής μπακ θα ξεκινήσει προπονήσεις από το πρωί της Δευτέρας, καθώς θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες σε αυτή την θέση στην Αυστρία. Τον Γιώργο Βαγιαννίδη, τον Μπάλντοκ αλλά και τον Γιάννη Κώτσιρα που θα έχει φέτος ρόλο... μπαλαντέρ στο ρόστερ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Μπάλντοκ έχει εδώ και καιρό υπογράψει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν του επέτρεψε να έρθει νωρίτερα στο Σλάντμινγκ.

Ξέσκασαν με βόλτα στο Σάλτσμπουργκ

Από κει και πέρα, το απόγευμα της Κυριακής ο Αλόνσο έδωσε ρεπό στους παίκτες του και παράλληλα υπήρχε η δυνατότητα για όποιον το θελήσει, για βόλτα στο Σάλτσμπουργκ. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού επισκέφθηκαν μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Αυστρίας και χαλάρωσαν από το σκληρό πρόγραμμα της προετοιμασίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα