Ελ Καμπί: Οι Μαροκινοί υποστηρίζουν πως την 1η Ιουλίου θα πάει στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρ

«Πολύ κοντά στην Φενέρμπαχτσε ο Ελ Καμπί»

bet365

Σύμφωνα με το μαροκινό Μέσο «Mountakhab» ο Αγιούμπ Ελ Καμπί θα βρεθεί τη Δευτέρα (1/7) στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Νέα σενάρια από το εξωτερικό που θέλουν τον Αγιούμπ Ελ Καμπί να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το μαροκινό Μέσο «Mountakhab» ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών του Conference League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε θα βρεθεί τη Δευτέρα (1/7) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Όπως υποστηρίζουν οι Μαροκινοί ο 31χρόνος σέντερ φορ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνια. Με βάση το δημοσίευμα ο Ελ Καμπί θα πάρει μπόνους υπογραφής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και οι απολαβές του θα είναι της τάξης των δυο εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Πλέον μένει να φανεί αν αυτό το δημοσίευμα έχει βάση. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον Μαροκινό για κλειστό διετές συμβόλαιο ή συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με απολαβές που πλησιάζουν μαζί με μπόνους τα 2.5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ελ Καμπί στην πρώτη του χρονιά με τα ερυθρόλευκα βρήκε 33 φορές δίχτυα σε 50 εμφανίσεις και σκόραρε 11 γκολ σε εννέα ματς των νοκ άουτ του Conference League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα