Ολυμπιακός: Κάλυψε ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Κάλυψε ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Newsroom
Ολυμπιακός: Κάλυψε ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ «θεραπεύοντας» έτσι ουσιαστικά το έλλειμμα που παρουσιάστηκε την περσινή σεζόν.

Για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τις ανάγκες του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» κάλυψε μόνος του μία ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ κάνοντας μία μεγάλη οικονομική ένεση στην ομάδα.

Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την κάλυψη του ελλείματος που παρουσίασε ο οικονομικός προϋπολογισμός της ομάδας για την περσινή σεζόν, παρά την εξαιρετική πορεία στο Conference League και την κατάκτηση του τροπαίου. Την τελευταία τριετία ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει συνολικά 63 εκατ. ευρώ στην ομάδα στην προσπάθειά του να συνεχίσει να την διατηρεί σε υψηλό επίπεδο, σε μία περίοδο που δεν υπήρχαν τα έσοδα από την Ευρώπη και τις πωλήσεις, όπως συνέβαινε παλαιότερα.

Η συγκεκριμένη κίνηση του προέδρου των «ερυθρόλευκων» δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει δυνατά στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου να βελτιώσει το ρόστερ του και να διεκδικήσει τους τίτλους στις διοργανώσεις που θα συμμετέχει ώστε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια του συλλόγου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα