ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Τσιλούλης, εκτός με ενοχλήσεις ο Γιόνσον

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Τσιλούλης, εκτός με ενοχλήσεις ο Γιόνσον

Newsroom
Ο Σωτήρης Τσιλούλης της ΑΕΚ
Δύο νέα προβλήματα με τους Σωτήρη Τσιλούλη και Γενς Γιόνσον προέκυψαν στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας για την ΑΕΚ στο Μπουργκ-Χάαμστεντ. Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο ο Πέτρος Μάνταλος.

Η ΑΕΚ από χθες έχει ξεκινήσει στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της που θα διαρκέσει ως τις 11 Ιουλίου.

Από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας προέκυψαν δύο νέα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Τσιλούλης αποχώρησε υποβασταζόμενος από το πρόγραμμα με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, τον οποίο μάλιστα έδεσε, ενώ ο Γιόνσον βγήκε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο Λιούμπισιτς, όπως και ο νεαρός Κοσίδης, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Μάνταλος έκανε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο, χωρίς πάντως να έχει κάποια ενόχληση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα