Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το αντίο των «πρασίνων» στον Βασίλη Ξενόπουλο

Παναθηναϊκός για Ξενόπουλο: «Σ' ευχαριστούμε για όλα Βασίλη»

bet365

Ο Βασίλης Ξενόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι» εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Επίσημη μορφή πήρε η αποχώρηση του Βασίλη Ξενόπουλου από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» εξέωσαν ανακοίνωσε για να ευχαριστήσουν τον Έλληνα τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα, της οποίας υπήρξε μέλος από την ηλικία των δέκα ετών.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντάχθηκε στον Σύλλογο σε ηλικία 10 ετών και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες μέχρι την πρώτη ομάδα.

Με το Τριφύλλι στο στήθος ο Βασίλης κατέκτησε δύο Κύπελλα ενώ συνολικά κατέγραψε 5 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό και άλλες 38 με την δεύτερη ομάδα των Πράσινων.

Αυτά τα 16 χρόνια ο Ξενόπουλος προσέφερε και πάντα θα λογίζεται ως μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου».

Το αντίο του Βασίλη Ξενόπουλου στον Παναθηναϊκό:

«Μετά από 16 χρόνια, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα που αποτέλεσε το δεύτερο σπίτι μου. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απλά ένας σύλλογος για μένα· ήταν οικογένεια, όνειρο και καθημερινή πηγή έμπνευσης.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά μέσα στην ομάδα .

Σας ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί .Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γεμάτος αναμνήσεις και υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε .

Αντίο Παναθηναϊκέ, εις το επανιδείν.☘️💚»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα