Παναθηναϊκός: Άμυνα, επιθετικό τρανζίσιον, τελειώματα και... μάχες στο ποδοβόλεϊ! (vids)

Παναθηναϊκός: Άμυνα, επιθετικό τρανζίσιον, τελειώματα και... μάχες στο ποδοβόλεϊ! (vids)

Άμυνα, επιθετικό τρανζίσιον, τελειώματα και... μάχες στο ποδοβόλεϊ! (vids)
Γεμάτη η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Δευτέρας στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Μετά το ρεπό το απόγευμα της Κυριακής, όπου η ομάδα το πέρασε στο Σάλτσμπουργκ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο προπονητικό του Σλάντμινγκ, σε μία πολύ γεμάτη προπόνηση από τον Ντιέγκο Αλόνσο το πρωί της Δευτέρας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

To πρόγραμμα ξεκίνησε για ένα ημίωρο στο γυμναστήριο και στη συνέχεια οι ''πράσινοι'' έπαιξαν ποδοβόλεϊ, στο οποίο έγιναν μεγάλες... μάχες! Όλες οι τριάδες έπαιξαν μεταξύ τους και νικήτρια σε κάθε ματς ήταν αυτή που έπαιρνε πρώτη δύο πόντους.

Τις περισσότερες νίκες έκαναν οι Μπακασέτας-Κώτσιρας-Λημνιός και Τζούρισιτς-Κάτρης-Μπρέγκου. Οι ομάδες που έκαναν τις λιγότερες νίκες, πέρασαν από... φαπίγιο στο φινάλε για τιμωρία!

Στη συνέχεια, ο Αλόνσο μοίρασε τους παίκτες σε δύο ομάδες, όπου εναλλάξ αμύνονταν στο 1/3 του γηπέδου και έπειτα όταν ο αντίπαλος έχανε την μπάλα, έπαιζαν σε καταστάσεις transition 5vs2 αρχικά και 5vs4, με τον Λατινοαμερικάνο κόουτς να δίνει οδηγίες για τις σωστές κινήσεις στους χώρους.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πορτοκαλί: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Μπακασέτας, Βιλένα, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Πράσινη: Λοντίγκιν, Τσόκαϊ, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Κυριόπουλος, Λημνιός, Μπρέγκου, Αϊτόρ, Νταμπίζας.

Έπειτα ένα γκρουπ δούλεψε πάνω στη διάσπαση οργανωμένης άμυνας και ένα στα τελειώματα, όπου ξεχώρισε ο Νίκας αλλά και ο Ντραγκόφσκι για κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα