Ολυμπιακός: Ο Κάρμο στην «πρώτη» της Πόρτο

Ολυμπιακός: Ο Κάρμο στην «πρώτη» της Πόρτο

Newsroom
«Πιθανό να επιστρέψει και να μείνει στην Πόρτο ο Κάρμο»

bet365

Ο Νταβίντ Κάρμο που παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό έδωσε, όπως όφειλε άλλωστε να πράξει, το παρών στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Πόρτο.

Σε εξέλιξη είναι η «υπόθεση» Νταβίντ Κάρμο για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Πόρτο ώστε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Αυτή τη φορά βέβαια όχι δανεικό αλλά με κανονική μεταγραφή και για αυτό συνεχίζονται οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ωστόσο ο 25χρονος στόπερ παραμένει, επί του παρόντος τουλάχιστον, παίκτης των «δράκων» και έτσι έδωσε το παρών στη σημερινή (1/7) «πρώτη» τους για τη νέα σεζόν (σ.σ. όπως και ο Φραν Ναβάρο που επίσης ήταν πέρσι με ανάλογο καθεστώς στους Πειραιώτες).

Τα εκεί media, όπως π.χ. η A Bola, στάθηκαν στην παρουσία του στην προπόνηση και στο ότι ανακοινώθηκε μεταξύ των 28 ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα, όμως την ίδια στιγμή επιμένουν πως ο Ανγκολέζος δεν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Μάλιστα υπάρχουν και αναφορές πως η συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα της Πόρτο είναι και ένα «παιχνίδι» από μέρος της ώστε και να «πιέσει» τους «ερυθρόλευκους» και να «κλείσει» καλύτερη συμφωνία μαζί τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα