Κίνδυνο έχει ο Ολυμπιακός για τον Ελ Κααμπί, αλλά όχι από τη Φενέρμπαχτσε…

Κίνδυνο έχει ο Ολυμπιακός για τον Ελ Κααμπί, αλλά όχι από τη Φενέρμπαχτσε…

Κίνδυνο έχει ο Ολυμπιακός για τον Ελ Κααμπί, αλλά όχι από τη Φενέρμπαχτσε…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta πέντε πράγματα για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Ελ Κααμπί.

Το περιμέναμε ότι θα γίνει θρίλερ το θέμα του Ελ Κααμπί.

Πρώτον, από τα γκολ που έβαλε στην κατάκτηση του τροπαίου του Κόνφερενς Λιγκ. Δεύτερον, από τη γύρα που έχει κάνει εδώ και πάνω από ένα μήνα ο μάνατζερ του σε όλες τις ομάδες με πλούσιο πορτοφόλι στην Ευρώπη και στον Κόλπο. Και τρίτον, από το μικρό (500 χιλ. Ευρώ) by out που είχε μπει στο συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Τότε που ο Ολυμπιακός του έβαλε όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του για συν ένα χρόνο (έως το καλοκαίρι του 2025) εάν έπιανε το 75% των συμμετοχών στη φετινή σεζόν, με τον Μαροκινό να τον αποδέχεται, αλλά να θέτει ως προϋπόθεση της αποδοχής του το μικρό ποσό εξαγοράς του συμβολαίου του.

Τι γίνεται τώρα: Θα πάει στη Φενέρμπαχτσε, που λένε πολλοί; Η, θα μείνει στον Ολυμπιακό;

Εάν οι πληροφορίες μας από το περιβάλλον του Ελ Κααμπί είναι σωστές, ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό να χαθεί ο Ελ Κααμπί, γιατί κίνδυνος υπάρχει, δεν προέρχεται από τη Φενέρμπαχτσε. Κι ας γράφονται πολλά και διάφορα. Ο κίνδυνος προέρχεται από αλλού, καθότι φαίνεται ότι έχει ο παίκτης στα χέρια του πρόταση πάρα πολύ μεγάλη. Από ομάδα αραβική; Από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ; (Ας πούμε) δεν ξέρω.

elkaabi

Από εκεί λοιπόν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός. Με τη διαφορά ότι δεν το παρατάει. Του έχει κάνει μία προσφορά την οποία ειλικρινά δεν θα περίμενα ποτέ να κάνει σε παίκτη του! Είναι προφανές, όμως, ότι υπολείπεται έναντι της πρότασης που έχει από αλλού, από τον…κίνδυνο. Πλέον, ο Μαροκινός πρέπει να αποφασίσει για το τι θα κάνει στην καριέρα του. Θα προτιμήσει τα πολύ καλά λεφτά που του δίνει ο Ολυμπιακός, την αποδοχή που έχει εδώ από τον προπονητή και απ΄όλους στο κλαμπ η, θα επιλέξει τα ακόμη περισσότερα λεφτά που του δίνουν άλλοι, στους οποίους θα πρέπει να πάει, να προσαρμοστεί, να δει αν θα έχει τον πρώτο λόγο ως βασικός σέντερ φορ κλπ, κλπ;

Λογικά είναι θέμα ημερών. Να έρθει στις 10 του μήνα για προετοιμασία και να φύγει μετά για άλλη ομάδα, δεν μοιάζει το πιθανότερο σενάριο. Όσο και αν ισχύει το «άβυσσος η ψυχή των μάνατζερ».

Άσχετο: Στο ένα εκ. Ευρώ, λέγεται, πώς έχουν συμφωνήσει η ΑΕΚ με τον Άρη για τον 31χρονο δεξιό μπακ Οντουμπάτζο.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Άμα λάχει θα δούμε…Μεντιλίμπαρ και στο Netflix! Στις 15 του μήνα η γνωστή πλατφόρμα έχει πρεμιέρα στο ντοκιμαντέρ «la liga, beyond the goal», με την καθημερινότητα πολλών ομάδων της Α΄κατηγορίας της περασμένης σεζόν. Μεταξύ άλλων, της Σεβίλλης, με το ντοκιμαντέρ να αναδεικνύει τις διαφορές μεταξύ του τότε προπονητή της, του Μεντιλίμπαρ και του αθλητικού διευθυντή Βίκτορ Όρτα.

mendilibar_0

Με τους δύο να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, με τα αφεντικά του συλλόγου, τον Χοσέ Κάστρο και στον Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο Καράσκο και να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά. Και εκεί που εκφράζεται η ανάγκη αναζωογόνησης της ομάδας, ο Μεντιλίμπαρ λέει ειρωνικά, «θέλουμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, με παιδιά 20 ετών;»…Mε τον Βάσκο τεχνικό κάποια άλλη στιγμή να δείχνει τις διαφορές του με τον Όρτα, σχολιάζοντας για ένα μεταγραφικό στόχο, «εγώ δεν θα υπογράψω ένα παίκτη γιατί μου λένε ότι κλέβει 30 μπάλες»...

Και για το τέλος ένα Emoji

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.