Ολυμπιακός, μεταγραφές: Νέα σενάρια για τους «ερυθρολεύκους» και τον Ρενάτο Σάντσες από τους Γάλλους (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Νέα σενάρια για τους «ερυθρολεύκους» και τον Ρενάτο Σάντσες από τους Γάλλους (vid)

bet365

Για ακόμη μία φορά το όνομα του Ρενάτο Σάντσες βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, με τους Γάλλους να βάζουν στο... παιχνίδι και τις Μπενφίκα και Μπεσίκτας.

Όλο και περισσότερα ονόματα βγαίνουν στη... φόρα όσον αφορά τον Ολυμπιακό και την ενίσχυση του καλοκαιριού, με τον Ρενάτο Σάντσες να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αχίλ Ας, ο Πορτογάλος χαφ έχει αβέβαιο μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού η Ρόμα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που είχε στον δανεισμό του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο διεθνής μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και των Μπενφίκα και Μπεσίκτας. Το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι του 2027 και η τιμή του είναι από τα 10 μέχρι τα 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρηθεί.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία στο EURO 2016 μέτρησε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρόμα την περσινή χρονιά, έχοντας απολογισμό μόλις ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα