«Ο Μίλσον, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, δεν πήγε στην προετοιμασία της Μακάμπι»

«Ο Μίλσον, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, δεν πήγε στην προετοιμασία της Μακάμπι»

Newsroom
Ο Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι

bet365

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται στο Ισραήλ σχετικά με την υπόθεση του εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φελίσιο Μίλσον, ο οποίος έχει απασχολήσει την ΑΕΚ.

Ο Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μαζί με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά της Σιντ-Τρούιντεν είναι δύο περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ για την αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Για τον Μίλσον τη δεδομένη στιγμή στο Ισραήλ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς οι φήμες περί απουσίας του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Πολωνία όπου ξεκινάει προετοιμασία επιβεβαιώθηκαν.

Όπως αναφέρει το Sport5, ο Μίλσον δεν είναι στο ξενοδοχείο της αποστολής, ενώ δεν απαντάει στα μηνύματα των συμπαικτών του. Μάλιστα αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία πριν από δύο μέρες με το διαβατήριό του και ένα εισιτήριο αεροπλάνου.

Όπως προσθέτουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, δεν είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει με την περίπτωση του 24χρονου Ανγκολέζου εξτρέμ και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αν προκύψουν περισσότερες και κυρίως πιο συγκεκριμένες πληροφορίες πάνω στο θέμα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα