ΠΑΟΚ: Οι παλιοί και οι… πρωτάρηδες που είναι στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Οι παλιοί και οι… πρωτάρηδες που είναι στην Ολλανδία

Ο Μαντί Καμαρά στην αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) στην Ολλανδία και ετοιμάζεται για την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Χορστ. Αποστολή στην Ολλανδία: Σταύρος Σουντουλίδης

Για πολλά από τα μέλη της «ασπρόμαυρης» αποστολής, που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (1/7) από τη Θεσσαλονίκη, η διαδρομή και τα τοπία μέχρι το Χορστ, λίγο έξω από το Φένλο της Ολλανδίας, ήταν γνώριμα, βλέπετε ο ΠΑΟΚ επιμένει ολλανδικά τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του στην Ολλανδία 30 ποδοσφαιριστές, αν και ίδιος αρέσκεται, όπως κατ’ επανάληψη έχει πει, να δουλεύει στις προπονήσεις με μάξιμουμ 25 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές υπάρχουν οι «παλιοί», ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρίσκεται για ενδέκατη φορά στην καριέρα του σε καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αλλά και οι «νέοι» που εντάχθηκαν φέτος στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας, όπως ο Μαντί Καμαρά, ο Κώστας Θυμιάνης και ο Αντώνης Τσιφτσής.

Στο Χορστ έχουν ταξιδέψει και κάποιοι… πρωτάρηδες, που την περασμένη σεζόν στελέχωναν το ρόστερ της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτη φορά παρών σε βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα δώσουν οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Κωνσταντίνος Γκούμας και Λάμπρος Σμυρλής.

Ο γκολκίπερ Δημήτρης Μοναστηρλής ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Super League 2, ενώ πέρυσι είχε «γράψει» επτά.

Ο μέσος Δημήτρης Τσοπούρογλου μέτρησε 30 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ Β' εκ των οποίων οι 25 ως βασικός. έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ.

Ο μέσος Κώστας Γκούμας μέτρησε 23 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ Β', εκ των οποίων οι 7 ως αλλαγή, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ.

Ο επιθετικός Λάμπρος Σμυρλής μέτρησε 7 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ Β', εκ των οποίων 3 ως βασικός, έχοντας 1 γκολ.

Από τη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου» στην αποστολή της προετοιμασίας υπάρχουν και τα οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (9 συμμετοχές) και Νίκολας Κουαλιάτα (7 συμμ, 2 ασίστ), που έχουν βρεθεί ξανά σε προετοιμασία πρώτης ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα