Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Σενάριο για Ραμάλιο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους (vid)

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Σενάριο για Ραμάλιο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους (vid)

Ο Ραμάλιο της Αϊντχόφεν

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Αντρέ Ραμάλιο εμπλέκεται και με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στη Βραζιλία καθώς ο ίδιος έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν.

Στα τέλη Μαϊου, ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που ακούστηκε για την περίπτωση του Αντρέ Ραμάλιο ενώ πριν λίγες μέρες, μπήκε και η ΑΕΚ στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον 32χρονο στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν.

Το «resenhacolorada.com.br» έβαλε και άλλο ελληνικό σύλλογο στο... παιχνίδι για τη μεταγραφή του και ο λόγος για τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το «τριφύλλι» διαπραγματεύεται για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, τονίζει πως παρότι η Ιντερνασιονάλ έχει κάνει πρόταση, ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία ακόμα αλλά να παραμείνει στην Ευρώπη παρότι είναι μακριά από τη χώρα του από τον Γενάρη του 2011.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα