ΑΕΚ: Στις 7 Ιουλίου ενσωματώνονται οι Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Στις 7 Ιουλίου ενσωματώνονται οι Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς στην Ολλανδία

Οι Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς στην προετοιμασία της ΑΕΚ
Τρεις από τους διεθνείς της ΑΕΚ, οι Ντομαγκόι Βίντα, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα φτάσουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στο Μπουργκ-Χάαμστεντ στο τέλος της εβδομάδας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Την ενσωμάτωση των διεθνών που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Euro περιμένει ο Ματίας Αλμέιδα, πέραν φυσικά της ολοκλήρωσης των μεταγραφών των Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Παπέ Σισέ.

Μπορεί ο Τσούμπερ να συνεχίζει στα γήπεδα της Γερμανίας τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελβετίας, ωστόσο οι Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς αποκλείστηκαν τις προηγούμενες μέρες και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν μέρες ξεκούρασης πριν ενσωματθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή στις 7 Ιουλίου, όταν και οι τρεις θα φτάσουν στο Μπουργκ-Χάαμστεντ, όπου θα βρίσκεται η ΑΕΚ μέχρι τις 11 Ιουλίου. Και οι τρεις θα ενταχθούν στις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων στις Κάτω Χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος σε αντίθεση με πέρυσι το καλοκαίρι, ο «Πελάδο» δίνει περισσότερες μέρες ξεκούρασης στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του προκειμένου να γεμίσουν στο... φουλ τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν αρκετά πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα