ΑΕΚ: Ατομικό ο Λιούμπισιτς, μαζί ο Κοσίδης, εκτός ο Μουκουντί και ο Τσιλούλης (vids)

ΑΕΚ: Ατομικό ο Λιούμπισιτς, μαζί ο Κοσίδης, εκτός ο Μουκουντί και ο Τσιλούλης (vids)

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της ΑΕΚ
Δουλειά με στόχο την επανένταξη για τον Κροάτη μέσο, τι ισχύει για τους υπόλοιπους που ήταν εκτός απογευματινής προπόνησης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Περίπου 15 λεπτά νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ Χάαμστεντ ο Λιούμπισιτς συνοδευόμενος από τον Κοσίδη. Ο Κροάτης μέσος μαζί με τον Έλληνα στόπερ ακολούθησαν ατομικό, έντονο, πρόγραμμα επανένταξης επί της ουσίας. Δεν ήταν όμως τα μοναδικά προβλήματα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σχετικά με την απογευματινή προπόνηση.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Κι αυτό διότι εκτός ήταν και ο Τσιλούλης ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης με αποτέλεσμα να είναι εκτός στην απογευματινή όπως ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο εκτός προγράμματος το απόγευμα στο Μπουργκ Χάαμστεντ έμεινε και ο Μουκουντί που ήρθε στο γήπεδο και παρακολούθησε την προπόνηση στην αρχή έχοντας συντροφιά τον Κουχάρσκι. Ο Καμερουνέζος στόπερ πάντως δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης. Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προπόνηση βρέθηκε φυσικά και ο Τσιλούλης πάρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα